محل تبلیغات شما

در ادامه نکات کاربردی کلاس های مجازی داریم:

۶ )  بازخورد بخواهید.

حدوداً در هفته ی دوم یا سوم از تدریس مجازی ، باید از فراگیران بخواهید تا صادقانه و مستقیم ، انتقادات خود را در مورد محتوی تدریس و روش ها و پیشنهادات خود را درج نمایند ، بنابراین زمان خاصی را اختصاص داده و از آنها درخواست نقد و پیشنهاد نمائید .

۷ ) تقویت روابط شخصی با هر دانش آموز در کلاس مجازی.

دانش آموزانی که بصورت آنلاین ، تحصیل می کنند ممکن است گاهی ، شدیداً احساس تنهایی کنند و جلوگیری از این حالت ناخوشایند ، بستگی به تلاش شما دارد .

به عنوان مثال ، دادن پاسخ های شخصی ، فقط برای یک دانش آموز و یا روش های دیگر را امتحان کنید . ولی هرگز آدرس ایمیل شخصی یا اطلاعات تماس خود را در اختیار آنها قرار ندهید ، در حقیقت ، تنها ارتباط شما با دانش آموزان ، فقط در کلاس مجازی خواهد بود.

۸ ) از پروژه های گروهی و انفرادی استفاده کنید.

ترکیبی سالم ، از پروژه های گروهی و فردی ، بهترین راه برای اطمینان از موفقیت یادگیری آنلاین است . ضمن تقویت توانایی یادگیری ، اهمیت کار گروهی هم از دستاوردهای دیگر این روش است .

۹ ) از منابع مطمئن و با دسترسی آسان استفاده کنید.

از آنجا که فراگیران شما ، با استفاده از اینترنت مشغول تحصیل هستند ، اگر غیر از کتابهای درسی خسته کننده ی آنها منابع مطمئن و جذاب تری را سراغ دارید در اختیار آنها قرار دهید.

۱۰ ) یک فعالیت اختیاری در نظر بگیرید.

ارزیابی ، یکی از مهم ترین قسمتهای هر نوع تدریسی است و گاهی برای فراگیران ، کمی دلهره آور .می توانید برای کاستن از این دلهره فعالیتی کاملاً اختیاری و یا انتخاب بین چندین گزینه از میان تکالیف را در اختیار دانش آموزان خود قرار دهید .

نکات کاربردی کلاس های مجازی 3

نکات کاربردی کلاس های مجازی 2

نکات کاربردی کلاس های مجازی 1

، ,های ,دانش ,مجازی ,کلاس ,فراگیران ,در اختیار ,خود را ,را در ,کلاس مجازی ,، فقط

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روش شناسی پژوهش در جامعه شناسی